Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO ada.apa.dengan.aiza89.se.org
Showing posts with label travel : Macau. Show all posts
Showing posts with label travel : Macau. Show all posts

Monday, November 25, 2013

Southern China (Guangzhou, Shenzhen, Hong Kong, Macau) - mukadimah

salam ukhuwah,

lama-lama blog ni ditelan zaman juga karang kalau tak di-update. bersawang je setiap hari tapi alhamdulillah, walaupun takda latest update, masih ada lagi readers yang sudi menjengah, menjenguk blog usang yang ditinggal lama ni. terima kasih banyak-banyak. harap-harap info yang ada dalam blog ni berguna untuk korang semua. anyway, sekarang Aiza agak banyak masa free memandangkan department-department besar posting Aiza sebagai Clinical Year Student semuanya dah selesai. Tinggal 3 posting department yang minor sahaja sebelum tamat belajar akhir bulan Januari ni, InsyaAllah. doakan Aiza ye! so, disebabkan banyak masa melingkor atas katil ni, maka gagahkan juga diri ini untuk meng-update. 


so, insyaAllah entri kali ini aiza nak update secara pukal tentang Southern China yang meliputi negara China iaitu Guangzhou dan Shenzhen (banyak orang aim tempat ni wooo), Hong Kong dan Macau. Aiza selalu juga ke area Southern ni, dah banyak kali sebab ada urusan dan bawa orang macam jadi tour guide lah kesana so mana-mana yang aiza boleh tolong, aiza share dekat entry ni okey?  kalau ada apa-apa kemusykilan boleh email aiza, atau pm aiza di Facebook (Aiza D Undefined) takut kalau komen dekat entry ni Aiza terlepas pandang and tak terbaca pula. jangan malu-malu, mana aiza boleh tolong, aiza tolong okey? macam biasalah, no hal lah! :)

harap-harap berjayalah update selengkap-lengkapnya. asyik tertangguh je kejenya bila tah nak habis. HAHA. oh ya, aiza sertakan sekali kat sini itinerary simple masa first-first time aiza pergi Southern China ni dulu. mana tahu, boleh digunapakai oleh korang semua wahai readers sekalian. maaf kalau macam serabut sangat itinerary ni. HAHA. harap-harap berguna untuk semua :)


maka, kita sambung ke entri seterusnya! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...