Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO ada.apa.dengan.aiza89.se.org
Showing posts with label education. Show all posts
Showing posts with label education. Show all posts

Sunday, November 13, 2011

doctor-in-making

salam ukhuwah,

*please mind to ignore the awkward face  up there*

tanggungjawab utama
BELAJAR
tanggungjawab lebih utama
BELAJAR untuk MAK ABAH
tanggungjawab yang lebih utama
BELAJAR sebagai MEDICAL STUDENT untuk jadi DOKTOR untuk MAK ABAH

"pahit, getir hidup, dan pengorbanan. terpaksa dialami demi kejayaan" 
- Standing In The Eyes Of The World, Ella

maaf atas ketidak-update-an blog 
hampir bersarang ya blog usang ni.
will update soon
ada tugas dan tanggungjawab yang perlu diletak di tingkat teratas
bukan sahaja letak, but do it!

kalaulah exam itu, hanya sekadar 'google-it, read blogs, share forum'
easier ? worsen ? 
hahahaha. sempat merepek !



Wednesday, May 20, 2009

OSPEK?

salam ukhuwah,

untuk tontonan umum especially junior-junior ACMS yang bakal ke Universitas Sumatera Utara (USU). Selamat Datang. Seronok tau OSPEK (OSPEK tu orientasi la cek kak)

kene tengking ngan kak ongki (panitia utama OSPEK).ganas wo dia ni walaupun kecik. (yang pakai baju singlet biru tu)


sesi mandi air busuk.sirap campur kopi, apa tah lagi.tapi busuk dan merah-merah.ada kicap pa semua


pagi-pag ada senaman. bukan senaman, goyang pinggang macam inul dengan berlagukan mulan jameela.letih.


sembah hormat dewa-dewi. wajib buat tiap-tiap hari berkali-kali. macam ular senduk pastu kene jatuhkan badan atas lantai cakap "mampus aku" (kami cakap mampus hampa..ahaha)


tarik telinga sendirik sampai lebam. kau tengok pakaian kami.cam orang apa tah. dengan beg guni. atas kepala cam topi orang asli


jongkok dek, jongkok (jalan itik dari pagar USU pi ruang dataran Pendopo)


p/s : junior-junior, janganlah takut.have fun.seronok sebenarnya. buatkan mentality kita lebih kuat. sebab tu orang-orang indonesia ni berani buat apa saja asalkan diorang dapat.kita? student-student kita? kalau kene camni suma nangis.nak suruh Menteri Pendidikan wat cam nilah.nak usul! ahahaha.padanmuka!

Sunday, May 17, 2009

esok exam yeay!

yeay, esok exam! esok exam!!
tak sabar nak paper
Hematologic & Immunologic System!

"mak, abah, aiza buat yang terbaik..!!"


私はそれを行うことができます!

Friday, May 15, 2009

aim.high.MODE

salam ukhuwah,

budak ini kan sangat gila. tidur non-stop 16 jam. Malaysian Book's of Record? mati-mati ingat kamu sakit atau apa. hohoi. sedapnya tidur lama-lama. nak tidur macam tu gak. tapi, saya ni kaki bangun tiap jam. kaki yang bangun?


Dr.House in Action. semua notes aku dicover dengan muka House yang kene selotep mulut dia. sebab saya sangat suka suka sangat itu House.my idol always.

a i m . h i g h . m o d e
musim examination starting this monday, 18 may
haematologic & immunologic system
i smell to score in that paper.my favourite.macam house. suka suka.yeay

doakan kejayaan saya okeh!!
malas pikir pasal indonesia ini. saya pikir mau setadi then mau balik malaysia dan lepak!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...