Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO ada.apa.dengan.aiza89.se.org
Showing posts with label ebooks. Show all posts
Showing posts with label ebooks. Show all posts

Wednesday, March 02, 2011

medicine - ebooks Neurology & Psychiatry

salam ukhuwah,

asyik-asyik kita berceloteh, berkongsi tentang benda-benda yang tak berapa nak manfaat lagi-lagilah untuk peringkat umur sepert saya, iaitu pelajar, kita beralih kepada yang lebih bersifat knowledge dan fiction. yelah, asyik mencoret pasal jalan sanalah, jalan sinilah, tengok-tengok sanalah, tengok-tengok sinilah, sampai lupa pula saya ni pelajar perubatan (ehem,tak berapa nak sesuai sebenarnya nak dipanggil budak Medicine, look at me, am i qualify ?) hoi hoi hoi, cakap beragak ar, sekali saya suntik, pengsan kauorang. trust me, i am a doctahhhhh!

dah mula merepek. BLUUUUURGHHHH

memandangkan saya sekarang berada di blok Brain & Mind System (BMS) di mana ia meliputi pembelajaran dalam subjek neurology, psychiatry dan psychology, so saya nak share disinilah beberapa ebook yang sempat saya upload sepanjang saya guna broadband internet laju yang tersayang, WIGO. saya tak panggil dia burukband atau berukband sebab dia laju. bias kan? HAHA.kini WIGO tinggal kenangan setelah masa percubaan atau trial version dah expired dua hari yang lepas, saya dah pun kembali ke internet asal saya, yang tak berapa nak nyambung terusssssssssssssss tu. dah tak dapat tengok AnwarHadi dengan Matlutfi dekat youtube tu tanpa pergi toilet lama-lama, semata-mata nak tunggu buffering habis. =____=

okey, inilah beberapa buku yang boleh kauorang download especially untuk medical students sekalian. eh, jangan ingat medical students je boleh download tau. no limit. makcik pakcik kat luar sana kalau nak download pun boleh. siapa cakap buku Medicine tu mesti budak Medicine yang kononnya brilliant gila tu je yang boleh baca. selagi itu ilmu, siapa-siapa pun boleh baca. 

meh men-download! ;)

okey, ni adalah ebook-ebook yang saya selitkan dalam entri kali ni. selamat men-download ;)

here's the link. kalau link mati  kasitau saya nanti saya charge dia bagi dia hidup balik.chewah

Anatomy Of Anxiety, Hans Bellmer

Anti-anxiety Drugs (Drugs the Straight Facts), Donna Toufexis and Sayamwong E. Hammack

Psychological Disorders - Anxiety Disorders, Suchetta Connolli

Automated EEG-Based Diagnosis of Neurological Disorders, 2010

Biological Psychiatry, 3rd Edition

Cambridge Textbook Of Effective Treatment In psychiatry

Childhood Epilepsy Language, Learning And Behavioural Complication

Clinical Neurology, Mc GrawHill, 5th Edition

Clinical Pediatric Neurology, 3rd Edition

Imsomniac And Anxiety, Colleen E. Carney & Jack D. Edinger

Essential Of Personality Disorders

Essential Of Psychiatry

Examination Notes in Psychiatry, 4th Edition

First Aid for the Psychiatry Clerkship (Clinical Clerkship)

Handbook of Anxiety and Fear (Handbook of Behavioral Neuroscience)

Lippincott Textbook of Neurology, 10th Edition

Little Black Book of Psychiatry (Jones and Bartlett's Little Black Book)

Mosby's Handbook of Medical Psychiatry 2nd Edition 2004

Neuropsychology of Epilepsy and Epilepsy Surgery (Oxford Workshop)

Paediatrics Epilepsy

Personality-Disordered patients Treatable and Untreatable

Pharmacotherapy for Mood, Anxiety And Cognitive Disorder

Sleep Disorder and Psychiatry

Sleep Disorder- A Practical Approach

Social Anxiety Disorder, Medical Psychiatry, 29

Springer, Anxiety in Health,Behaviour And Physical Illness

The Cambridge Handbook Of Personality Psychology

Treating Health Anxiety

kawan-kawan jangan risau, semuanya dalam bentuk Mediafire, so lajulah sikit nak download kan lagi-lagi kalau kauorang guna IDM, insyaAllah tiada masalah. tambahan lagi (eceh, tambahan lagi.skema) ebook-ebook ini dalam format file kecik-kecik je paling-paling pun puluh-puluh MB je. saya faham, kauorang mesti mengalami masalah kalau nak download tambah-tambah lagi kalau internet korang lagi laju sikit je dari siput bab*. HAHAHAHA. oh ya, siapa nak request ebook-ebook yang kauorang hajati pun boleh manalahtahu saya ada ebook tu boleh kongsi-kongsi.so, selamat men-download! nanti saya upload untuk ebook-ebook lain pula. mana tahu saya upload ebook resepi pula, kot-kotlah tukar profession. lalalalalalala

pergi sambung buat tutorial, Aiza!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...