Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO March 2010 | ada.apa.dengan.aiza89.se.org

Monday, March 29, 2010

dissapointed.mom will appreciate it.i know

salam ukhuwah,

well readers and stalkers,
or maybe none would read my blog
or otherwise, me myself who will read this entry
here, i would like to say that
i am suppose to jott down a moment where i was so excited to do 'it'
but unfortunately, it ended with tears and brokenhearted
it's not about being in a relationship then break up
no.no.no.no

kenapa tiba-tiba speaking london bridge ni?

sebenarnya, dari petang tadi
saya dah excited gila nak update blog
dengan entri masak memasak kononnya berkongsi resepi campak-campak saya tak seberapa tapi jadi tu
resepi campak-campak kau tahu.takboleh dapat di mana-mana blog
eh, percayalah.tak percayalah.
okey
then, suddenly, something happen and.and.and.and
i was dissapointed. i know there's nothing wrong actually
but still i feel bad and down
sebab, i've done it with so much excitement
but at the end the appreciation its not there
poor aiza the cooking-campak-campak master

dahlah.
i'll stop here.
just nak cakap, saya buat pengat durian tadi
here it is


dont ask me what happen to the pengat or what makes me sad
saya beransur dulu.tidur
tiada mood study lagi
forget it-lah aiza nak jadi doktor!


Saturday, March 27, 2010

how.to.train.your.dragon?

salam ukhuwah,

"rise and shine bebeh.rise and shine!"
AHAHHAHAA
terima kasih 'hacker' kerana meng-update status saya di Facebook dengan energetic-nya
di pagi-pagi hari sebelum pergi lab
:P

okey, tempoh merajuk mengharap dipujuk dah habis
macam biasa, saya memujuk diri sendiri
akhirnya saya redha, saya tak dapat balik Malaysia next week
im planning another plan
i've to because i feel so so scandalous.
oh bukanlah. saya rasa sangat saturated
so nak tanak.this is the chance to keep away from books at least a day
i need to go out from the region of books
nak berehat-rehat tenangkan minda.tapi bukan di rumah
sebab, kalau kat rumah, ada buku-buku
nanti kalau saya rehat-rehat, saya rasa bersalah tak baca buku
betul bukan? so, i need holiday
but not jakarta, bandung or bali like i've planned before
no money, no talk, no walk

mukadimmah je dah panjang satu perenggan macam tu
sebab tula saya malas update.merepek banyak-banyak
tapi,tetap ada isi kandungan.
that's why, my essay always flying colours. poyo. budak-budak sekolah kata
sudah. sebenarnya, saya nak me-recommend-kan satu movie
semalam saya pergi menonton
terima kasih kepada penganjur
i really love this movie eventhoe at first, saya buat muka ketat tak berapa suka cerita ni
sebab cerita ni bercorakkan boy-ish

"how to train your dragon"


seriuslah kawan-kawan, pergi tengok sekarang
you know, tengok kartun tu lagi best dari tengok movie-movie lain
i am not a kids but cartoon really works to make me laugh okek
semalam saya pergi tengok 3D tu
best sangat. cerita ini menarik
penyusunan cerita sangat menarik
from beginning untill ending memang menyeronokkan
adventurous dan super dupper yamie yamie
seperti biasa, saya tak nak menghuraikan sinopsis cerita dekat sini
sebab nanti saya syok cerita sampai terus kauorang tapayah tengok dah cerita ni
when i start to explain, i explain until the end.
pergi bawa anak-anak masing-masing dan menontonlah!
kalau ada anak.to those yang masih bujang macam saya ni
ajaklah kawan-kawan anda.
HAHAHAHAHAHA

well, seriously, im recovering yesterday
terima kasih kepada pihak penganjur
for the seoul garden yami yami $$$$ harganya
thanks for the Jco Doughnut
akhirnya dapat setengah dozen.weight gain bebeh!
haa.banyak lagi la.

seoul garden & jco donut.yami yami weight gain

actually, i dont need all these. what i need is to make me out from those problems that irritating me so much
saya tak mengharapkan pun ditatang ala minyak yang penuh
HIHIHIHIHI
tetapi, ni dah macam extra reward-lah
toce.toce.toce
saya happy.happy happy happy
boleh study sekarang tiada alasan, Aiza
oops. okey okey
selamat jalan!


Thursday, March 25, 2010

saya.homesick.sedih

salam ukhuwah,

sometimes,
bila kita down kan.down-lah. rasa jatuh.bukan jatuh tangga
bukan. bila kita rasa cam sedih gila-gila memuncak sedihnya
bukanlah lagu jay sean down-down semacam budak intan 2 selalu nyanyi tu
i mean, kesedihan yang teramat sangat
first thing first thought to be with is our own family kan
eventhough, they dont understand our situation
but i believe, they are the best remedy to us
agree with me?

but contra to that part
i have no chance to be with them
as im so much faraway from them eventhough it only takes 45 minutes from medan to kuala lumpur
mak tak kasi balik nak wat macam mana. merajuk ni

so, despite having family to cheer me up
the other alternative is to get closer with friends or someone special
unfortunately, when i need him
eh, kantoi pula.no no no
when i need them
they dont appear and again, i face with sadness with no solution
something important than me is much much important that me
apa jadah ayat kau ni, aiza. ular berbelit-belit
maksud saya,
ada lagi yang lebih penting lagi dari layan perasaan orang gila
homesickmacambudaksekolahasrama ni
sebagai contoh,
"its a fact that dota is much more important than having a piece of dougnut Jco"
okey, contoh saja

as a result of having this damn bloody situation
bunyi macam peristiwa berdarah saja
bukan, maksud saya
as a result of having this cloudy bad day
i feel so empty, sunyi, sepi, cengeng, menyedihkan
and, the huge effect of getting this situation is
simpan saja buku-buku cardiology kau tu aiza
simpan saja angan-angan kau yang nak cardiologist-to-be tu
pergi tidur. decondine baik untuk kesihatan jiwa
tak menyusahkan orang. tak buat orang sakit hati.sendiri pun tak sakit dah
baik layan mimpi dari layan kenyataan
kauorang ikut nasihat doktor gila ni. jangan saman saya

esok bangun pag. pergi lab. buat bodoh saja
like nothing happen.
then, balik tidur lagi
jangan kacau orang dengan homesick-ness kau yang menjengkelkan tu
tidur lagi bagus. done
orang pun tak susah
dahlah.marilah kita tidur
nak mimpi apa pula kali ni?
asyik tidur je sampai script mimpi pun dah tak ada idea dah
bersurai

"the best thing to have is to spend more time with Allah as others are not the solution to escape from plenty of problems of your life.trust me"

Sunday, March 21, 2010

face.the.book.MODE

salam ukhuwah,

okey, selamat malam kawan-kawan
entri kita habis disini
bye bye

eh kau aiza, biadap betul lah tulis entry setakat tiga ayat
baik tapayah update, bukan.
ya ya. saya agak sibuk sejak dua-tiga-empat kucing berlari
eh, dua-tiga-empat hari ini
almaklumlah, cardiologist-to-be
gamaknya. tetapi, dan sebenarnya?
apa lagu yuna keluar pula ni. salah.
yang sebenarnya, saya sendiri tatahu saya study apa
banyak-banyak study.study banyak-banyak
cardiologist-to-be
again.again.and.again.
menjengkelkan betul kau ulang-ulang



sampai sekarang,
i cant believe i can read a lot-alot-alot of book in a day
because saya ni ada masalah osteo-malas melampau
tapi, right now. now.now.now
saya semacam rajin, kuat usahalah kononnya
like i said, kan cardiologist-to-be?
sudahlah kau.banyak alasan

sebenarnya.kau bukannya read alot-alot-alot of book
kau facebook-ing alot-alot-alot adalah
menghadap buku.ye saya ngaku saya menghadap buku banyak-banyak
tetapi. pembetulan disini. bukan face the book
tapi facebook.
aih.irritate-ing dan annoy-ing-lah habit kau ni aiza
apa kau dapat dari facebook-ing lama-lama?
ye.kau dapat buang masa saja
pergi buka buku belajar sana
kata, cardiologist-to-be
AGAIN. makbul doa saya dapat A cardiology
sebab apa?
sebab asyik ulang saja perkataan cardiologist-to-be
dato' Z mesti bangga. yeah!

sudah. saya nak sambung belajar
atceli. salah spelling. actually
(you know what, saya tidak begitu gemar menukar-nukar ejaan bahasa.i love language hokey)
sambung lagi. actually, esok sehingga hari rabu
saya lagi ujian sih
ujian tengah semester (UTS)
doakanlah kejayaan saya. saya janji kali ini saya buat betul-betul
serius-serius.
tak nak basah kertas exam sebab air mata macam satu botol air tumpah
semacam ada orang exam dermatology dulu tu
siapa.siapa.siapa?

dah. kepada anonymous.
ada apa-apa komen memberangsangkan nak ditulis kali ni?
AHAHAHAHAHAHHA
eh, saya semacam semakin beranilah nak mengangkat si anonymous di khalayak ramai
tidakkah kau popular anonymous?
AHAHAHHAHAHA
dahlah aiza.stop it.keyboard-off
BYE BYE


Wednesday, March 17, 2010

saya.budak.medicine.so.saya.skema.

salam ukhuwah,

allright, memandangkan blood pressure saya dah menaik
sebab adalah satu anonymous ni kan
cam tatahulah.maybe, die-hard-fan saya
saya tatahulah kenapalah kan setia betul dia baca blog saya
sampai nak komen pun semacam luahan hati dia tu jujur gila
sampai mencarut-carut
anyway, terima kasihlah kepada anonymous itu
sebab setia gila membaca nak meng-komen komen-komen anda yang "jujur dan sopan" tu
saya tidak sakit hati pun dengan komen-komen anda
kritikan anda itu saya anggap tahi hidung je bagi saya
kritikan anda tu lagi membina bagi saya
kau dapat dosa.aku dapat pahala. Allah tolong aku. aku bahagia.kau?
ha. kan saya dah keluar bahasa aku.
saya tak ada niat nak berkasar.tapi.maaflah. high blood pressure kan.

memandangkan saya budak Medicine,
dah saya tidaklah bodoh seperti yang di'jangka'kan dan beriya sangat nak makbulkan oleh anonymous tu
saya bukanlah nak menunjuk-nunjuk
tetapi saya nak berkongsi ilmu sedikit dengan para readers dan stalker sekalian
"heart auscultation"



memandangkan esok saya skill lab tajuk ini
saya macam berbesar hati nak berkongsi ilmu
dan saya nak bagi brief kat para reader
kenapa kalau kita pergi jumpa doktor
mesti dia keluarkan stethescope dia dan check bahagian dada kita
bukannya doktor tu menunjuk-nunjuk
"wei, aku ada stethescope. kau tak ada stethescope"
atau
"aku doktor.aku pandai guna stethescope.kau tak reti"
atau
saja-saja nak meraba bahagian dada tu
(kauorang baik sikit ya. para doktor tak sangap atau desperate sangat okey.kami dah 6tahun belajar all parts of the body.tidak ada perasaan sangap melampau okey)

dari pemeriksaan dengan menggunakan senjata doktor yang tergantung kat leher tu
kita boleh mendeteksi kelainan atau problem yang terdapat pada jantung
tak kisahlah problem tu kecil atau besar
sekecil-kecil batuk-batuk uhuk uhuk. sesederhana asthma semput sampai bunyi krak kruk krak kruk
ataupun sekritikal penyakit jantung sampai tak larat nak ada jantung dah

okey. saya bagi brief ringkas je
pemeriksaan jantung tu kita lakukan di empat tempat utama kat dada kita
tengok gambar ni.saya tanak terang details
apalagi guna term-term medical-kan
nanti ada pula anonymous hantar komen kata saya ni macam poyo gila
nak keluar semua term-term dasyat tak faham tu
tapi sebenarnya saya ni taklah hebat mana pun


okey, berdasarkan pemeriksaan yang simple sangat tu
kita boleh tahulah jantung kesayangan kita tu
okey atau tak okey
kalau kedengaran bunyi bising-bising
petanda, ada kelainan disitu
kalau kita batuk-batuk atau asthma
nanti ada bunyi cam bising-bising
and degupan jantung kita per-minit pun t slow
haaa. so, kalau kauorang datang ke doktor
nak tipu-tipu kata demam sebab nak mintak mc
setakat kau orang tuam air panas kat leher, dahi biar rasa panas je
tak mencukupi eviden untuk menipu doktor kata kau demam
dari dengupan jantung kau tu pun boleh detect
jangan main-main

dah.siapa cakap saya bodoh?
saya sendiri cakap saya bodoh sebab masa tu saya tengah down
takkan time down nak cakap "aku pandai gila la.sedihla cam ni"
ada macam tu ke?

lagi sekali penekanan
blog saya ni adalah harta peribadi saya
disinilah saya menuliskan curahan hati saya
tidak kisahlah bentuk apapun
suka.duka.pahit.manis.emo.riang ria.gembira.excited.terlebih excited
sukahati saya lah nak tulis apa
saya menulis tentang kehidupan saya
dan kehidupan saya ada naik dan turunnya
siapa tak ada naik turun.kauorang memang hebatlah
tak sangka flat screen betul hidup kau.
hidup kau macam tu eh, anonymous?

so, saya macam berterima kasihlah anonymous
sebab sudi membaca blog saya hari-hari kan
saya tak paksa anda membaca blog saya
tetapi, saya agak terharu sebab sudi jenguk blog saya
dan komen-komen anda saya tidak marah
tapi, saya ada perasaan kan
tak apalah. segala bentuk komen anda kita serahkanlah kepada Allah nak judge macam mana
LALALALAALALA

mari sambung belajar
motto study hari ini
"saya nak study sebab nak prove kat anonymous tu saya hebat tak bodoh"


Monday, March 15, 2010

already.gone

salam ukhuwah,

" i want you to know that it doesn't matter, where we take this road someone's gotta go,
and i want you to know you couldn't have love me better
but i want you to move on, so im already gone"

already gone - kelly clarkson

selingan soalan,

kenapa selalu perempuan dipersalahkan dalam suatu hal? mungkinkah sebab perempuan tu insan yang lama tak mampu untuk menang dalam suatu hal?

bukankah tugas lelaki itu memimpin perempuan, bukan lagi menyakitkan hatinya

hati perempuan itu lembut, walaupun sukar difahami
tetapi, ketahuilah hati wanita itu istimewa
sukar difahami tetapi harus disayangi





Sunday, March 14, 2010

im.stupid.puas hati?!

salam ukhuwah,

ye, aku tak layak further medicine
aku tak layak jadi doctor
im stupid. kau pandai.aku bodoh
kau fast-learner.aku siput babi cam hawau lembab
puas hati ke kauorang?

just a simple electrocardiogram studies pun kau lembab nak mampus
macam ni nak jadi doktor?
kau layak ke jadi doktor?
kau tu tak bijak aiza.kau tu bodoh.faham!
terhegeh-hegeh amek medic

what am i thinking right now is QUITING MEDICINE
seriously, im down right now

seriously. im crying out loud. i really scared to be myself
i really dissapointed for being myself
and i hope so i could be someone is better.
even better dari orang-orang yang bodoh sombong tu.
FINE.harap entry ni puas hatilah bagi mereka suka tengok aku cam lembab je kan

im seriously down.down.down!

Ya Allah, do help me.regain my spirit. im dying.

Saturday, March 13, 2010

tell.them.i.miss.YOU :(

salam ukhuwah,

" bila kambing dapat dotA, panda ditinggal-tinggalkan"
hoh.love this phrase eventhough i dunno what is it mean, actually
ECECECEH

mood emotional disturbance TURN ON

actually, bila rasa sunyi, rasa sepi
bila di awal bulan macam ni
mood saya yang biasanya blah blah blah fun tu
tiba-tiba akan berubah swing-swing swing night-and-day
the only thing you can see is
"muka ketat"
i hate to capture myself with that face. i look so silly
but perhaps, i know, im still cute
yang kau tiba-tiba angkat bakul dalam emo-emo ni kenapa, aiza?

saya taknaklah tulis entry panjang-panjang gempak-gempaklah
by the way, adalah somebody anonymous tu komen kat entry saya
dia kata, "you suck"
saya tak tahulah apa maksud dia "you suck" tu apakan
saya tidak pun menghisap apa-apa?
WHATheFun kan?
HAHAHAHAHAHA

oh ye, nak tambah aura mood swing-swing kan
terima kasih kepada anonymous sebab bagi lemparan komen yang best tu
with two words you describe well a person
do you think you are good enough. perfect buddy?
BLURGHH.

anyway, tell these people
I MISS YOU SO MUCH
bila nak balik Malaysia ni?
=(

lovely husband & wife, my eldest sister, Dr.Sheerine Azlin & Khairul Rizal
(abang long & kak long)

my SPM-leaver youngest sister, mira a.k.a chiemie

lovely couple, my biggie big brother, sheeril azri with wife, kak dayang seri kyna

always and always be the one i love most. my parents.
yang berbahagia datuk & datin bercucu
Mohd Tahar bin Shahdan & Jamilah Abd Hamid

my first lovely, adorable, nakal niece - nur athirah

athirah's sister, lil aleya yang comel sangat macam makcik dia

muhammad nur ikmaluddin, my brother's son yang sangat tomei-tomei

ahmad irsyad, kak long's only son she has

si budak nakal namanya mohd nur imaddudin yang bikin kepala makcik dia pening gila tapi rinduuuuuuuuuuuuuuuuu sangat

please.please.please.
tell them. please tell them
i really MISS THEM SO MUCH

i.♥.cardiology

salam ukhuwah,
saya berharap, dengan kehadiran blok baru ini
"cardiovascular system"
akan menebus kesalahan, kekalahan,ketewasan, kesedihan,ke-frust-an
saya di dalam blok yang lepas
"dermatomuscularskeletal system"
demi mak, abah dan keluarga tercinta
demi rakan-rakan yang sentiasa mengharapkan terbaik dari saya
dan menjadi harapan mereka
i'll do the best for the rest of my important persons on this earth

InsyaAllah
doakan kejayaan saya iya, readers dan stalkers semua

apalagi, aiza?
STUDY-lah!

p/s : actually, masa kecik dulu, semangat kuat nak jadi cardiologist. tapi tak confident.will i be one day?

Thursday, March 11, 2010

macaroni.goreng.ala.CINCAI

salam ukhuwah,

"eh, adik kau dapat berapa SPM?" si cantiktapihuduh
"adik aku dapat biasa-biasa je" si huduhtapicantik
"adik aku straight A. hebat macam aku gak.chewahh" kata si hensemtapitakhensem
**rekaan semata-mata kawan-kawan**



saya rasa, sepanjang hari ini
masing-masing yang ada adik ke, saudara ke, nenek ke (eh,nenek ambil SPM ya?)
mesti semacam contoh di ataskan perbualan kauorang
hari ini keputusan SPM dikeluarkan
maka, genaplah beberapa tahun saya meninggalkan SPM 2006
**kira pakai jari dah berapa tahun tinggalkan SPM**
dalam lebih kurang, kalau tidak salah kira 4 tahunlah saya tinggalkan SPM

dah. saya tak mahu bercerita tentang SPM saya
sebab SPM saya tragis. macam cerita hindustan
hempas pintu bilik, guling-guling menangis terus tertidur
bagusnya anak dara
eh, apalah kau ni aiza. mana ada setragis itu SPM saya
dah.kan saya cakap saya tanak cerita?

maka, tahniahlah kepada mereka yang mendapat keputusan dalam SPM
decide the best for yourself for the future
kalau nak ambil medicine, bersedialah mental dan fizikal
jangan separuh mental separuh fizikal
nanti jadi macam budak yang tengah taip entry kali ini
siapa? siapa?
bagi mereka yang tidak bernasib baik
jangan salahkan nasib. salahkan diri sendiri kenapa tidak score
sesungguhnya, ada hikmah disebalik kebaikan
score lagi dengan lebih baik pada peperiksaan akan datang
kurang-kurangkan tidur, tingkatkan prestasi.kurangkan provokasi.
APAKAH?

kau lihat,
cerita SPM je dah panjang lebar
padahal tajuk entry tak ada kena mengena pun dengan SPM?
saya excited nak bercerita tentang macaroni goreng ala cincai
yang saya buat tadi
tak sangka jadi you.i like-lah
siapa cakap tangan handicap beraksi di dapur ni tak pandai masak?
haa. see my barehand-lah. tangan kreatif kau tahu.
HAHAHAHAHA



walaupun rupa tidaklah secantik mana macaroni saya tu. tapi belum rasa belum tahu. actually, rasa dia pun tak berapa. ah, peduli apa.saya masak sendiri kau tahu. cakap ngan abang saya kalau saya masak pun dia tak percayalah.AHAHAHA
(ek eh, cantik betul angle dia ni ambil gambar kan. kononnya nak beritahulah, ingat budak medic tak pandai masak kaw-kaw ke. kaw sangat ke masak macaroni goreng? AHAHAHA)

okey, dah hilang idea nak tulis apa
tidak mengapalah.saya tidak berniat untuk berkongsi resepi disini
almaklumlah, nama resepi pun ala cincai
janganlah berharap resepi dari saya
resepi saya sangat rahsia.(saya sendiri pun tak tahu saya letak apa)
walaupun macaroni saya tidaklah sesedap makan di kedai
tidak mengapalah
saya berbangga dengan pencapaian sendiri.chewah
dan saya tahu mesti ada yang appreciate-nya
GULP. salah.salah.

dah.saya mahu makan
kau lihat betapa excited-nya saya
berlari-lari dari dapur terus ke laptop
semata-mata nak update entry macaroni goreng ala cincai saya tu
HAHAHAHAHHA
selamat menjamu selera kawan-kawan

Monday, March 08, 2010

vespa.biru.OH!

salam ukhuwah,


hai kawan-kawan
nama saya cik puan jelita Aiza
saya adalah model untuk pengambaran untuk hari ini
atau i kan lebih prefer-lah kalau i panggil penggambaran tu shooting. nampak cool sangat
i kan hot stuff. i feel stupid when i speak malay-lah
HAHAHAHAHA
BLUUUUWEKKK. bajet kau ni hot stuff model terkenal sahaja
blah kau.blah kau blah
**selingan disini, kalau dah jawa tu, cakap english fluent macam mana pun, jawa juga**



okey, aksi yang pertama
kauorang lihat tu
ek eh beria betul-lah si budak gumuk tu bawak vespa biru tu
muka nak serius tapi tatahu hala tuju mana nak bawa tu
reti pula bawa moto kan, budak itu?
macam mana vespa nak gerak.kauorang tengok tu vespa tu pakai stand lagi tu.
tu action je tu.action semata-mata tu
dah kata namanya shooting tadi. you all lupa?
oh gucci. i don't like-lah

aksi kedua
kau lihat, dalam cermin hatimu ada aku
chewah. jiwanglah pula. memangla saya tidak reti berjiwang.percayalah
"i dont speak LOVE language, baby"
memang budget teramatlah gambar ni kan. si budak takcantik tu budget comel dalam gambar tu
percayalah, "a picture only tells you lies!"
HAHAHAHAHA
camera-off dari muka kauorang semua.

aksi ketiga
ye inilah saya. tiba-tiba ada kesan lesung pipi tak berapa kat pipi tu
eh, kalaulah pipi saya sekurus itu
bahagianya saya. diulangi, gambar tu sekadar penipuan saja
saya ni tembam kautahu. macam pau segera 50sen jual dekat kantin sekolah tu
ini namanya lemak deposition. dont try to be me
saya tak bermaksud tak boleh makan pau okey.

aksi keempat
tengok-tengok. ada saya lagi kat cermin vespa
gambar ini pada saya sangat smartlah. sebab ada si budakcantik tu
eh, tidak-tidak.jangan berhenti membaca entry ini
sebab warna vespa tu memberi effect pemberat warna dalam gambar ni
cool sangat. cool-lah vespa saya tu. sayang vespa biru saya
oops. itu milik amar hazwan. harap maaf

akhir kata,
terima kasihlah kepada pihak yang terlibat
dalam penyuntingan dan pengambaran
atau bak kata i tadi, shooting kan
yang bertajuk
"dan itu saya.bersama vespa biru"
di lokasi pengambaran kami, pasir putih
terima kasih juga kepada sponsor vespa biru tersebut
encik amar hazwan
crew-crew camera sicantik ni,
"tuan sebenar" encik-meow-meow serta, cik jelita Aiza
oops.macam terlebih-lebihlah menggedik dalam blog sendiri

sudah kau, Aiza
berambus kau. sudah-sudah berangan
mari sambung belajar jantung
saya nak jadi cardiologist-lah macam ni
macam Datuk Zainuddin Wazir yang saya kagum sangat tu
bersurai.dah.bersurai

p/s : banyak betul perkataan kena strike dalam entry kali ini kan? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...