Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO December 2008 | ada.apa.dengan.aiza89.se.org

Wednesday, December 24, 2008

heaven of shopping, Malaysia!

Tuesday, December 23, 2008

saya.pulang.MALAYSIA

salam ukhuwah,

kawan-kawan, saya sudah pulang ke NEGARA TERCHENTA dan berjaya keluar dari kepompong MERAH PUTIH. yahuu! setelah mengharungi 5 bulan yang pakingsit menyeksakan, aku kembali dengan nafas lega.fiuh..jam 4 lewat sepuluh aku berangkat dari hentian pesawat Medan menaiki si burung merah ke Penang. perjalanan yang digembar-gemburkan memakan masa setengah jam hanya dirasa selama 15 menit saja.oops.minit ya kawan-kawan bukan MENIT. haa, sekali lagi saya memohon maaf kepada rakan-rakan yang sentiasa SHOUTOUT suruh aku menghapdet secepat mungkin. akibat dari sekatan internet yang agak slow, ketiadaan masa yang panjang, mood yang up and down, penyakit MALAS yang melampau, memberikan efek ketidakhapdetan blog ijau yang makin suram tak bertuan ni. apa yang nak diceritakan kali ini? oh banyak! semoga terhibur, terubat hati dan mata, dan sukalah membaca, melihat dan menghayati isi-isi post kali ini. tak seberapa tapi tahu, mesti bermakna dan menghiburkan. ohho..berlagaknya aku.

twilight yang sangat best.edward cullen pacar aku!

Image Hosted by ImageShack.us

gadis-gadis remaja di luar sana pasti tahu apa itu cerita twilight kan? rata-rata memberi respons, cerita itu sangatlah best dan romantik! owh, itu tidak dapat dinafikan. aku yang hati keras ini, setelah menonton twilight di Bioskop 21, Palladium di Medan bersama dua babes rakan yang sangat best ayu dan amy, extremely make over turn to HATI BUNGA-BUNGA. ohho. cerita ini tersangatlah romantik! kami bertiga asyik sekali menonton sehingga nak kencing pun tak sanggup keluar pi tandas! tahan sampai habis cerita.habis-habis cerita je berlari2 cari toilet.oh kerja paling bodoh kami lakukan.ahaha. bagi golongan pria, abang-abang di luar sana pastinya tak tertawan menonton filem ini. mungkin membosankan kata mereka. tak menghayati. Edward Cullen atau nama sebenarnya aku pun tidak tahu sangatlah menawan hatiku. walaupun rupanya tidaklah setampan mana, tetapi gayanya yang cukup romantik sudah cukup memikat hati kecil ku ini. (kan best lakiku romantik sebegitu rupa..oopss..). Kepada Joyah, kita perlu menjadi madu ke memiliki lelaki yang sama? ahahahaha.. so far 4.5/ 5 bintang untuk Twilight! lagi 0.5 terpaksa ditolak kerana ketidakhenseman Edward Cullen. ahaha. Nobody's Perfect. oh ya, kami menonton cerita ini setelah selesai ujian semester 1. paper CHOP. dan kemudian, kami menonton dengan hati gelabah kerana result diisytiharkan ketika itu. Alhamdulillah, Kebudayaan dan Kewarganegaran tidak perlu direpeat. 

Ujian Semester yang sangat SUCK!

Suck.fullstop.the most SUCK examination i ever had. tatau nak explain cemana. pada ku, exam itu agak mudah bagi sebahagian paper. tetapi result tetap tidak memuaskan. hampir keseluruhan pelajar mendapat C C+ D dan E. aku sangat simpati pada mereka yang perlu remedial. kerana bilangan pelajar yang perlu remedial sangatlah ramai. aku? mengalami sedikit kekecewaan setelah berhari-hari menantinya pulang ke Malaysia. tiba-tiba stuck pada hari Jumaat kerana terpaksa mengulang ujian CHOP dan CRP pada hari semalam. kurang hajar. aku juga tidak mengerti apakah silap ku dalam ujian tersebut. terima kasih Juliandi Harahap, Yuki Yunanda dan semua tenaga pengajar CHOP dan CRP kerana meng-FAILED-kan saya dengan tanpa belas kasihannya. hairan bagaimana cara penandaan kalian ya rata-rata semua failed. jumlah pelajar yang mengulang melebih 240 orang bagi CHOP dan 230 orang bagi CRP. separuh dari batch 2008! bayangkanlah. dan aku mendapat E ya kawan-kawan untuk CHOP. kamu mengerti apa itu CHOP? CHOP adalah singkatan bagi Communication Health Orientad Programme yang meliputi bidang Komunikasi Doktor-Pesakit keseluruhannya. adakah ini bermakna aku tidak ada keupayaan berkomunikasi dengan baik bersama pesakit ku nanti? Bangangnya. KEsimpulannya, tidak perlu belajar teruk-teruk.suam-suam saja. membazir! tidak mungkin ada yang A secara berlonggokan. kalau ada yang dapat A pun sorang dua selected students. TIDAK PAHAM aku! (versi lepas geram..)

Girls Day Out last Raya Haji.

No Boys Allowed. Loser not allowed. tanak describe banyak pasal malam itu. hanya gambar menggambarkan segalanya.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

dah-dah, dah tak larat nak tulis blog lagi.nanti disambung terus lagi ya. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...