Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO October 2008 | ada.apa.dengan.aiza89.se.org

Wednesday, October 08, 2008

the muffin - salahkah aku?

salam ukhuwah,

lagu nisangat best.eventhoe dh lama dh popular.mati-mati ingat indonesian.ahaha.




Tak SeindahHari-hari yang kuidamkanUntuk bersamamuTiada lagi ruangDihatimuUntuk kucurahkan segalaApa yang ku rasaTapi kau tak percayaSiapa ku dihatimuHanya mengganggu hidupmuMaafkankuAku tak berdayaMembahagiakan kamuTiba saatnyaKu kan pergi juaMengakhiri segalanyaKorus:Salahkah kuHanya mahu menyintaimuSalahkah akumendekati hatimu ituSalahkah akuSekadar menemani dirimuSalahkahkuKu tak bisa meninggalkanmu

Thursday, October 02, 2008

hari raya di medan

salam ukhuwah,

okeh, first of all, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog ku yang kehijauan ini tak kiralah sengala membaca atau kot-kot terbaca tu. atau gatal-gatal nak baca. Ampun maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki kalau ada tersilap menaip atau merepek dalam blog ni. almaklumlah, blog sendiri, memang tak de had limit menaip kat sini. segalanya dibuang, dilontarkan dalam blog ni. ni ada beberapa gambar yang sempat di upload sedang-sedang busan hari KEDUA raya yang tidak ada apa-apa aktiviti pun ni. so, tontonilah. a picture can describe 1000 words. =) gambar-gambar lain, sila lah jemput-jemput rujuk ke http://acms078.fotopages.com . video-video pun ada. nanti diuploadkan dalam youtube under profile aiza89 atau ACMS-USU 08 raya. tapi tak dapek nak upload sekarang. youtube bengong. cheit.

di pagi raya, di konsulat jeneral, Medan

Image Hosted by ImageShack.us

anak-anak dare di pagi raya di konsulat jeneral, medan selepas semayang aidilfitri

Image Hosted by ImageShack.us
K.A.M.I

Image Hosted by ImageShack.us
ehem..ehem..beautilicious on board =P

Image Hosted by ImageShack.us
budak-budak ini gila
Image Hosted by ImageShack.us
ape kene faris tuh?

malam raya pertama- hostel acms

Image Hosted by ImageShack.us
oopss..gambar yang lain-lain tak larat nak upload.nanti!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...