Sumber daripada: http://arnamee.blogspot.com/2012/07/popularkan-blog-tips-seo-cara-letak.html#ixzz3EUVLe4gO September 2008 | ada.apa.dengan.aiza89.se.org

Sunday, September 28, 2008

ni tag mende pulak si freena ni ..cheh..

salam ukhuwah,

dah lama tak ber-blog.tiba-tiba di tag oleh si budak biru ini.. farina.cheit. takpa2..bisa dijawab.gampang!ahaha..

My Top 10 Most Favorite Foods
  1. asam pedas
  2. asam pedas gak
  3. asampedas la jugak
  4. Soto mak..(homsick!)
  5. ayam masak merah mak..oh tidak!
  6. McD
  7. spagetti..fiuhh..
  8. *fikir*
  9. masih lagi berfikir..
  10. tak terfikir dah ape..
10 Things I Love Doing
  1. Online
  2. wat dunno..
  3. Sleep..hibernate mode
  4. blur2
  5. men gem
  6. Kacau orang
  7. google ntah pape
  8. thinking
  9. tido jugak aku suke..pulakk
5 Types of Guys I Adore

A combination of :
1.tidak tahu sapa i adore gile2 tu..

5 Things I Love Doing When I'm EMO
  1. Keep quiet
  2. bengang
  3. telan ubat?
  4. tidur beb..
  5. lupa diri... XD
5 Things I Love Doing When I'm HAPPY
  1. Jalan-jalan
  2. bising2
  3. Online jugek
  4. men gem
  5. Kacau orang~~
10 Ways To Win My Heart
  1. bitches, do not play fool with me.. bad guys, u jerk
  2. Treat me the way I deserve to be treated
  3. ko wat hal..aku wat lagi teruk
5 Things I Wish To Happen
  1. Dapat kad kredit tanpa limit. =D
  2. nak balikmesia..seriousli shit!
  3. wat medic kat tempat lagik best
  4. kembali hang out lepak2 bersama mereka2 yang sangat WANTED!
  5. taknak berenggang ngan buaya..oops!
10 Ridiculous Things I Wish I Can Do Before I Die
  1. bunuh orang yang aku benci
  2. bunuh orang yang wat aku GILA
  3. Hurm...entahla.. kan aku jahat? wat ja ape aku rasa paling jahat aku wat
My Top 10 Most Addicted Song
1. jason mraz- im yours (yes i do..)
2. born to make u happy (im not..sorry dear =( )
3. breath easy ( if i could breath easy.. )
4. matahariku ? (sedihnye...)
5. leaving on a jet plane..
6. something stupid (best2...lagu2 klasik)
7. faraway (yeay true..)
8. genie in the bottle (that's me for sure..)
9. the loneliness (only me know why..)
10. soba ne irune.. (best gile..)

10 Persons I Wish To Tag
SEMUA ORANG YANG TER-BACA BLOG AKU NI!...YE!

akhir kata,

Image Hosted by ImageShack.us
sorry la kad raya tak cantek mane pun.wat sembrono ja. ala kadar. yang penting, SELAMAT HARI RAYA semua. rindu kalian. =(

Friday, September 12, 2008

lamanya tak hapdet!!

salam ukhuwah,

hampir seminggu ke dua minggu gak aku tak hapdet blog ijo nie. malas yang teramat amat malas membuatkan aku sangat malas untuk menghapdet blog ni.(apa mende ayat aku ni?). so far, ape perkembangan terbaru aku selama hampir tiga empat minggu kat medan yang kononnya terchenta ni (OMG not!). simple word for describing single enviroment here is SUCK. aku rasa kat mana-mana pun aku pergi or orang tanye aku pun, i wud prefer to answer first word as SUCK rather than bercerita banyak-banyak pasal medan. apa yang aku belajar kat sini? BANYAK. tak terkira ape aku belajar. tapi brapa peratus yang dok masuk dalam kepale hotak ni? **none**. sedihkan? arrgh shit. nak balik! tapi, entahla the chance is too tipis. susah nak kata pa. pelbagai keluhan dan rintihan kami, macam tak dok sapa yang mendengar.sedihnya! ah, lantaklah!

mehla tengok bilikku.silap! penjaraku!

allright, macam previous blog, aku ada tunjukkan bilik aku masa kat Putra Villas, during premed year kan. so, now, aku tunjukan pula bilikku yang umpama penjara di bumi medan ni. sadly said, no tingkap. tatau pagi petang siang malam hujan ke ribut ke taufan tsunami ke. and, susah bagi aku nak set time bangun pagi! ahaha. bilek yang sangat tatau cemane nak describe and tatau cemane nak cantek2 kan! arrghhh... lihatlah sendirik.



bilekku dari sudut pintubilek.sepahnya lahai

dari sudut tepi pulek..

di atas meja pula..

ni katil ku nan indah.xsecantik mcm kt premed=( .ada boboyotdisitu!

aiza corner okeh.;)

Monday, September 01, 2008

liputan dari medan.chewahh..

salam ukhuwah,

aku menghapdet lagi. tak abis-abis aku ni. kalau kuliah CRP je aku menyilau surfing internet tanpa berpikir panjang dan rase bersalah. lagi mulia aku menyilau dalam tenet kan dari tidur tak dengar mende jadah dorsen bagi lecture kan? ehehe. well, actually, CRP tu stand for Communication Research Program/ more kepada lecture pada pendedahan kepada masalah kesihatan masyarakat.nak-nak masalah masyarakat indonesia. sokong yok Indonesia Sihat 2010! ahaha. Malaysia sihat ga? pastinya sihat dong! ahaha.nak salin lecture dorsen ni kasi macam tak payah kot. yang penting pemahaman dari penulisan.betul tak? len la sabjek biochem ke, chem ke, haa, yang tu kena bagi penumpuan penuh. dahla dalam dialek diorang yang laju gila kalah melayu bicara, dah tu suaranya perlahan, so terpaksa la tarik telinga kedepan.ahaha.yang tak boleh blah sabjek ni, ada satu lecture tu, dia kutuk malaysia kaw-kaw. katanya, malaysia tak maju dan ditanyakan kenapa malaysia tak maju? sesukahatimakbapaklakibini kau saja kata begitu. mengikut statistik kemajuan negara di dunia, malaysia di tangga kedua terbawah dan Indonesia tangga di lebih atas di malaysia.OMG.ahaha. katanya indonesia lebih maju. fine fine. malaysia tak ada van angkut cam indonesia. malaysia ada lrt je, tu yang tak maju tu. (ahahaha.. makan dalam kan?hahaa) ah, peduli hape aku. aku kemari untuk belajar, maka belajar aja. biarla depa nak habaq pa. sendiri turun malaysia la weh nak tau tinggi ke rendah langit malaysia.ahaha.


realiti pelajar malaysia dalam kelas..ahahaa..


suasana dalam kelas cam sekolah-sekolah.tgk kerusi kami, kayu kan? =)

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY LAND OF MALAYSIA!!!
semoga kita hidup dalam aman damai, bersatu padu, up dan terus up, barang-barang murah, shooping fair bertambah-tambah, banyak event best-best, ISLAM terus disanjung tinggi dan famili ku dalam keadaan aman tiada pancaroba ya!

kisah sambutan countdown budak-budak mesia di USU

ni yang nak bercerita ni. sejak p btn, semangat kenegaraan aku kian memuncak maksima. tak boleh blah. apatah lagi sejak duk bumi indonesia ni. lagi memuncak tinggi. rindu yang menggila-gila menggeledak kat bumi terchenta. aduhai...sabtu yang lepas, seperti kebiasaan, student mesia di USU akan wat countdown merdeka eve. tapi, menurut senior last year, taun ni macam tak meriah. yang sgt sedih, tak ramai pun batch first year yg dtg. senior-senior pun tak ramai. aktiviti pun tak berapa nak meriah. just satu ja slide enjet-enjet semut sapa tah senior buat, memang tabik spring lawak gila! nanti ku cuba dapatkan slide tu and upload kat sini untuk tontonan ramai. kalau udah dpt permisinya ya! so far, layankan aja. then esokkan sepatutnya upacara naik bendera kat konsulat. nobody yang pergi. aih. Malaysia oh tanah air ku.. bukan bermaksud untuk aku tidak menghiraukanmu.tapi assignment ngan report nya menggunung, terpaksa ku lupakan seketika aktiviti luar. menjadi tanggungjawab ku kan siapkan semua demi negara terchenta? (chewahh..ahaha)


telur oh telur..turunlah dikau..action dari ospek aritu sape-sape yang telur dia pecah masa ospek..ahaha..


ni jeler yang datang budak 1st year dari ACMS..aiseh..

post tambahan! (abaikan jika tidak berkenaan..)

request dari seorang senior second year ku yang cam best, sempoi dan tangkap lentok. requestnya mahu mencapubkan diri di blog aku. namanya HARIZ ya. sangat hensem, baik, peramah, body TAF, kelakar, ah, semua-semua yang best semua ada pada hariz. hihihi.. sapa-sapa yang mahu berkenalan sama dewa hensem ni (panggilan masa ospek..ehek..) maka, msg sama aku ya... (oit-oit, tak payah bazir-bazir kedit..ni cuma iklan saja..)..


inilah si hariz dewan hensem hitu!! =P (bersama dayang-dayangnya..)

SAYA SANGAT RINDU ORANG di BAWAH ini




**fullstop**



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...